شهید پنجعلی اکرمی قوشچی

شهیدی که اجازه شهادتش را از حضرت معصومه سلام الله علیها دریافت کرد.

شهید پنجعلی اکرمی قوشچی

شهیدی که اجازه شهادتش را از حضرت معصومه سلام الله علیها دریافت کرد.

۲ مطلب در مرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

پنجعلی اکرمی قوشچی پس از گذراندن دوره آموزشی در پادگان حر شهرستان خوی از 27 بهمن ماه سال 1360 کار خود را در واحد روابط عمومی سپاه ارومیه آغاز می کند.

کارت شناسایی صادر شده برای ایشان که تا تاریخ 30 تیرماه 1361 اعتبار داشته توسط آقای صادقی (محمد صادقی یخدان، فرمانده وقت سپاه ارومیه) امضاء شده است.

شورای فرماندهی و در رأس آن آقای حمید صداقت پیشه بعد از ماجرای آمدن شهید محلاتی به ارومیه در اواخر بهمن ماه 1359 و تصفیه سپاه، آقای حسین علایی به عنوان فرمانده جدید معرفی می­شود که ایشان هم در اواخر سال 1360به تهران منتقل شده و جای او را محمد صادقی می­گیرد.

آقای صادقی نیز در اواخر سال 1361 برای ورود به انتخابات مجلس از سپاه کنار رفته و تا حدود 3 ماه آقای پرویز فتاح سرپرستی سپاه را بر عهده می گیرند.

با ایجاد قرارگاه بعثت آقای رحیم قربانی فرماندهی قرارگاه و سپاه را از سال 1362 برعهده گرفته و پس از ایشان مرحوم ناصر شعبانی و پس از ایشان هم اسماعیل احمدی مقدم و غلام جلالی فرماندهی سپاه ارومیه را بر عهده می گیرند.  

پس از آن نیروی مقاومت و نیروی زمینی سپاه پاسداران از هم منفک شدند و فرماندهی سپاه استان و فرمانده سپاه ارومیه از هم تفکیک می شوند.

 

  • حسین غفاری

پادگان آموزشی حر شهرستان خوی

نشسته از راست: میرغفاری، پنجعلی اکرمی، بهرعلی حسینی

 

پادگان آموزشی حر شهرستان خوی

ایستاده از سمت چپ نفر سوم

 

پادگان آموزشی حر شهرستان خوی

نفر ایستاده پنجعلی اکرمی

 

پادگان آموزشی حر شهرستان خوی

.................................................

 

پنجعلی اکرمی قوشچی یکی از افراد فعال در عرصه ورزش و رزم بودند و در رشته های بوکس، کاراته و والیبال تبحر ویژه ای داشتند. بعد از اخذ مدرک دیپلم در سال 1360، از طریق سپاه ارومیه در مرکز آموزشی حرّ شهرستان خوی حضور یافته و دوره های فشرده چریکی و تاکتیکی نظامی را گذرانده و به توانایی های نظامی خود افزودند.

با توجه به فضیلت و کاردانی ایشان، در بخش روابط عمومی و تبلیغات سپاه به ایشان مسئولیت داده شد و بدین ترتیب بیش از پیش توانستند در تبلیغ دین مبین اسلام و پاسداری از ارزش های آن گام بردارند.

وی در مساجد شهر و روستا حاضر شده و به نونهالان این مرزوبوم درس قرآن و اصول دین آموزش می­دادند. مدتی هم در پادگان آموزشی مالک اشتر ارومیه به عنوان مربی آموزشی-عقیدتی و نظامی مشغول بوده­اند. بنا به گفته آشنایان، بطور نامحسوس به افراد بی بضاعت و بی سرپرست سرکشی کرده و با کمک مالی اندکی که داشت، به آنها دلداری می­دادند.

 

 

 

  • حسین غفاری